Vardagslydnad 2

Den här kursen passar dig som antingen gått valpkurs eller vardagslydnad 1 tidigare, om det var länge sedan du gick valpkursen eller om du gått valpkurs någon annanstans passar det oftast bättre att du går vardagslydnad 1. Vi jobbar vidare med de moment som ingår i vardagslydnad 1 men adderar större störningar och nya utmaningar. 

 

Exempel på vad kursen innehåller:

  • Komma direkt till husse/matte trots frestelser längs vägen

  • Låta bli saker som tappas på golvet

  • Självmant gå in till vägkanten när det kommer en bil

  • Gå fot med bra kontakt förbi andra hundar

  • Belöningsutveckling

Kursen passar alla hundar från 6 månader och uppåt och träningen är individanpassad, kursen är uppdelad på 4 tillfällen á 1,5 timme vardera. I kursen ingår teori, praktik samt skriftlig beskrivning av alla övningar vi går igenom under kursen. Du får även chans att ställa frågor kring andra problem ni kan tänkas ha samt träffa andra hundägare med hundar.

kursstarter

Start 18/10 - 6 platser kvar

Pris: 1500 kr / hund.

Datum: 18/10, 25/10, 1/11, 8/11

Tid: 14.45 - 16.15

Plats: Boulognern, Gävle

anmälan

För att anmäla dig fyll i formuläret nedan så återkommer jag på mail inom ett par dagar. Har du inte fått något svar inom en vecka kika i skräpposten och ligger det inget svar från mig där så gör en ny anmälan eller skicka ett mail!
 
Tänk på att anmälan är bindande och att du genom att skicka in formuläret godkänner kursvillkoren som du hittar HÄR. För frågor maila kontakt@hunderbarakurser.se.