Vardagslydnad 1 deluxe

Det här är en vardagslydnadskurs med extra allt, utöver den vanliga kursplanen på 5 tillfällen ingår även 3 extra träffar på en timme vardera, en goodiebag och en privatlektion (värd upp till 650 kr, bokas individuellt).

Under kursen går vi igenom hur du kan jobba för att få en rolig och problemfri vardag med din hund. Vi använder mjuka, belöningsbaserade metoder för att stärka samarbetet och relationen mellan er.
Kursen passar alla hundar från 6 månader och uppåt och träningen är individanpassad för att passa alla oavsett tidigare kunskaper. Den kan antingen fungera som en fortsättningskurs för unga hundar som nyligen gått valp- eller unghundskurs eller som nybörjarkurs för äldre hundar som behöver grundträning.
Exempel på innehåll i kursen är koppelträning, inkallning, kontakt och stadga i olika situationer.

I kursavgiften ingår teori, praktik och beskrivning av alla övningar vi går igenom under kursen.

Kursstarter

Inga planerade just nu, skicka gärna en intresseanmälan!

Anmälan

För att anmäla dig fyll i formuläret nedan så återkommer jag på mail inom ett par dagar. Har du inte fått något svar inom en vecka kika i skräpposten och ligger det inget svar från mig där så gör en ny anmälan eller skicka ett mail!
 
Tänk på att anmälan är bindande och att du genom att skicka in formuläret godkänner kursvillkoren som du hittar HÄR. För frågor maila kontakt@hunderbarakurser.se.