IMG_7340.jpeg
IMG_7338.jpeg

Engångstillfällen

Hundmötesträning

Tid och datum: 26/5 kl 18.45 - 19.45

Plats: Regementsparken

Kostnad: Gratis

För att anmäla dig klicka här.

Social promenad med picnic

Tid och datum: 5/6 kl 10.30 - 11.30

Plats: Boulognern

Kostnad: 150 kr

För att anmäla dig klicka här.

Webinar kloklippning

Tid och datum: 6/6 kl 18.30 - 19.30

Plats: zoom (online)

Kostnad: 150 kr

Läs mer och anmäl dig här

Valplekis

Tid och datum: 19/6 kl 10.30 - 11.30

Plats: Lötängsgatan 2

Kostnad: 200 kr

För att anmäla dig klicka här.

Valplekis upplevelsebana

Jag bygger upp en bana av upplevelser som ni får ta er igenom tillsammans med er valp. Den innehåller allt ifrån att gå på olika material, nosarbete, framkalla ljud, kroppskontroll och annat spännande som låter valpen utforska och undersöka.

För valpar 11 veckor - 6 månader. Flera familjemedlemmar får gärna delta.

Social promenad

Vi går en promenad med avstånd där vi jobbar med hundarnas sociala kompetens. Vi avslutar med en gemensam fika (egen matsäck medtages). För hundar i alla åldrar. Flera familjemedlemmar får gärna delta.

Kroppskontroll och balansträning

För hundar i alla åldrar! Stationsträning där vi utmanar hundens balans och kroppskontroll. Ni får prova på att låta hunden krypa under saker, hoppa över, balansera på, etc. Ni kommer även få massor av idéer kring hur ni tränar vidare enkelt hemma.

Personspår

En kort teoretisk genomgång av hur man kommer igång med personspår, ni får därefter hjälp att lägga varsitt spår och till sist går vi spåren med hundarna. Hundarna måste kunna vänta i bilen kortare stunder.

För hundar i alla åldrar! Flera familjemedlemmar får gärna delta.

Hundmötesträning

Jag har hundmötesträning med en av mina kurser och har därför en öppen träning dit alla är välkomna med sina hundar för att träna hundmöten. Observera att det inte är någon teoriföreläsning utan du måste själv veta hur du tränar med din hund. Jag har mitt största fokus på mina kursdeltagare men svarar gärna på frågor i mån av tid.

Träningen är kostnadsfri och hålls i regementsparken. Anmäl dig via formuläret som vanligt så får du mer detaljer via mail.

Har du problem med hundmöten rekommenderar jag att du istället går en hundmöteskurs, nästa start är i augusti. Läs mer här