Onlinekurser

Boosta självförtroendet! - start 10/1

Plats: online i sluten Facebookgrupp

Datum: start 6/12

Kostnad: 499 kr

Övrigt: Det här är kursen för dig som vill hjälpa din hund att få bättre självförtroende. Kursen passar både dig som har en försiktig och osäker hund och dig som bara vill ge din hund en bättre grundtrygghet. För hundar i alla åldrar!

Målet med kursen är att du ska få verktyg och ideer kring hur du kan bygga upp din hunds självförtroende och mod genom enkla och roliga övningar. Vi går igenom allt ifrån spår till tricksinlärning med klicker och hur du kan göra om din hund reagerar på ljud, hundar eller kanske mötande människor.

 

Kursen är baserad på Jessica Manns bok Blygerhundar och går i en sluten facebookgrupp under 10 roliga veckor. Varje lektion har en teoridel och övningar i form av filmklipp och textbeskrivningar. Du kan även få feedback på er träning genom att posta videofilmer som du sedan får kommentarer på av utbildad instruktör och beteendeutredare med över 7 års erfarenhet av att leva med och träna en rädd och osäker hund.

 

 

Kursens moduler:

Modul 1 (10/1) - Belöningar och belöningsutveckling

Modul 2 (17/1) - Nosarbete

Modul 4 (31/1) - Kroppskontroll

Modul 6 (14/2) - Klickerträning

Modul 8 (28/2) - Motbetingning och hundmöten

Modul 10 (14/3) - Problemlösning

Boka din plats genom att klicka här.

Onlinekurs i belöningsutveckling - valfritt startdatum

Belöningsutveckling är ett sätt att utveckla sina belöningar för att få bättre resultat i träningen. En hund som är intresserad av sin belöning får automatiskt ett större driv vilket gör att det blir lättare att få upp fart och flyt i träningen. Under den här kursen kommer du och din hund få ta del av teori och övningar som hjälper dig att både hitta vilka belöningar som din hund gillar samt att hur du kan höja värdet på dem.

Kursen pågår under 3 veckor och bygger helt på självstudier, du väljer startdatum själv och har tillgång till materialet i 5 veckor från start. 

Kostnad: 300 kr