IMG_6748.jpeg
IMG_7418.jpeg

Kontakt, koppel & inkallning

Den här kursen innehåller de tre viktigaste bitarna inom vardagsträning - kontakt, koppelträning och inkallning. Vi börjar med att gå igenom kontakt, följsamhet och hur man kan få hunden att vilja vara med dig som ägare. Därefter pratar vi koppelgående och hur man med enkla övningar kan lära sin hund att det lönar sig att gå utan att dra. Till sist går vi igenom grunderna till inkallning och hur du får din hund att komma när du ropar. Du får verktyg att fortsätta träna hemma och idéer kring hur man gör vardagsträningen till något roligt för hunden.


Nivån anpassas efter deltagarna och hundar i alla åldrar är välkomna. Vi tränar i sele och långlina för att alla ska känna sig trygga. Som vanligt ingår teori, praktik samt skriftlig beskrivning av alla övningar vi går igenom under kursen.

Kursen är förlagd på fyra tillfällen på 1 timme vardera där det första tillfället till stor del är teori. Den hålls inomhus i uppvärmd lokal på 50m2 men vi kommer även vara utomhus för koppelträningen och inkallningen. Det är max fyra deltagande hundar och max en person per hund på grund av covid-19.

Kursstarter

Kontakt, koppel & inkallning - start 27/9

Plats: Utmarksvägen 9A (inomhus och utomhus)

Datum: 27/9, 4/10, 11/10, 18/10

Tid: 16.30 - 17.30

Kostnad: 1400 kr/hund 

För att anmäla dig klicka här.