klickerkurs

Den här kursen fokuserar på klickerträning, du får en introduktion till vad det är och hur man använder det samt prova på vad man kan använda det till. Vi pratar om hur inlärning fungerar och vilka tillvägagångssätt du kan använda dig av när du vill lära din hund något nytt. Vi går igenom grunderna till att jobba med en klicker med fokus på både vardagsträning och tricksinlärning och ni får verktyg till att fortsätta träningen hemma.

Kursen är förlagd på tre tillfällen á en timme vardera och innehåller både teori och praktik. Som vanligt ingår en skriftlig beskrivning av alla övningar vi går igenom under kursen.

kursstarter

Start 22/10 - 6 platser kvar

Pris: 1000 kr / hund.

Datum: 22/10, 29/10, 5/11, 12/11

Tid: 15.15-16.15

Plats: Boulognern, Gävle

anmälan

Anmälningsformulär kommer, tills vidare maila kontakt@hunderbarakurser.se så återkommer jag på mail inom ett par dagar. Har du inte fått något svar inom en vecka kika i skräpposten och ligger det inget svar från mig där så gör en ny anmälan eller skicka ett mail!

 
Tänk på att anmälan är bindande och att du genom att skicka in formuläret godkänner kursvillkoren som du hittar HÄR. För frågor maila kontakt@hunderbarakurser.se.