inkallningskurs 1

Det här är kursen för dig som vill fördjupa dig inom inkallning och hur man får hunden att alltid komma när man ropar. Som vanligt räcker det inte med att enbart träna själva inkallningen i sig utan vi går även igenom kontakt, följsamhet och hur man kan få hunden att vilja vara med dig som ägare. Du får verktyg att fortsätta träna hemma och idéer kring hur man gör inkallning till något roligt för hunden.


Nivån anpassas efter deltagarna och hundar i alla åldrar är välkomna. Vi tränar i sele och långlina för att alla ska känna sig trygga. Som vanligt ingår teori, praktik samt skriftlig beskrivning av alla övningar vi går igenom under kursen.

kursstarter

Inga planerade kursstarter, skicka gärna in en intresseanmälan!

anmälan

För att anmäla dig fyll i formuläret nedan så återkommer jag på mail inom ett par dagar. Har du inte fått något svar inom en vecka kika i skräpposten och ligger det inget svar från mig där så gör en ny anmälan eller skicka ett mail!
 
Tänk på att anmälan är bindande och att du genom att skicka in formuläret godkänner kursvillkoren som du hittar HÄR. För frågor maila kontakt@hunderbarakurser.se.