IMG_6203_edited.jpg
IMG_7323_edited.jpg
IMG_0839.jpeg

Hundmöteskurser

Jag erbjuder två olika hundmöteskurser, en för dig som vill träna förebyggande och en för dig som har en hund som redan utvecklat problem. Läs mer om respektive kurs nedan!

Hundmöteskurs light

Den här kursen går igenom grunderna till att få lyckade hundmöten genom hela hundens liv, den riktar sig till dig som antingen vill träna förebyggande eller har en hund som börjar visa att den tycker hundmöten är svårt. Om din hund gör utfall eller liknande passar troligen hundmöteskursen för blygerhundar bättre. Maila gärna och rådfråga om du är osäker!

Kursen är på 3 tillfällen på 1,5 timme vardera där det första tillfället till stor del är teori utan hund (den får antingen vila i bilen eller i lokalen) och resterande två praktik utomhus i Boulognern. Den är öppen för alla hundar oavsett ålder och som i vanligt ingår både teori, praktik och en sammanfattning på allt vi går igenom under kursen. Liten grupp med max 4 hundar.

Hundmöteskurs blygerhundar

Den här kursen utgår från Jessica Manns bok Blygerhundar och följer därmed hennes kursplan. Vi tränar hundmöten under lugna förutsättningar där ni först får chans att lära er strategier att lyckas. Kursen innehåller övningar som förändrar hundens känslor inför mötande hundar och passar dig som har problem med hundmöten. Liten grupp med max 4 hundar.

Kursen är på 4 tillfällen på 1,5 timme vardera där det första tillfället till stor del är teori utan hund (den får antingen vila i bilen eller i lokalen) och resterande tre praktik utomhus i Boulognern. Den är öppen för alla hundar oavsett ålder och som i vanligt ingår både teori, praktik och en sammanfattning på allt vi går igenom under kursen.

Kursstarter

Ingen kursstart planerad just nu, maila mig vid intresse!

För att anmäla dig klicka här.