aktiveringskurs 1

Det här är kursen för dig som vill ha tips och tricks kring hur du kan aktivera din hund. Det är ett stort problem att många hundar är understimulerade vilket i sin tur ger en hel del felbeteenden. I många fall blir man därför av med koppeldrag, hoppande och ofokuserad hund och andra vardagsproblem genom att erbjuda hunden stimulans i vardagen. 

 

Aktivering är inte bara roligt utan det stärker även samarbetet, bidrar till att hunden drar mindre i kopplet och får lättare att varva ner inomhus.

Under kursen går vi igenom följande:

  • Sök och spår

  • Balansträning

  • Lek och hur du kan använda den till din fördel

Kursen är fördelad på tre tillfällen á en timme vardera. Kursen är öppen för alla hundar oavsett ålder och flera familjemedlemmar är självklart välkomna att delta.​ I kursavgiften ingår teori, praktik och beskrivning av alla övningar vi går igenom under kursen.

kursstarter

Ingen planerad kursstart just nu, skicka gärna en intresseanmälan!

anmälan

Anmälningsformulär kommer, tills vidare maila kontakt@hunderbarakurser.se så återkommer jag på mail inom ett par dagar. Har du inte fått något svar inom en vecka kika i skräpposten och ligger det inget svar från mig där så gör en ny anmälan eller skicka ett mail!

 
Tänk på att anmälan är bindande och att du genom att skicka in formuläret godkänner kursvillkoren som du hittar HÄR. För frågor maila kontakt@hunderbarakurser.se.